Monday, July 25, 2011

Fan helvete satans skit osv

Så känner jag om att vi ej har vatten trots en hel del åtgärder, först brann samtliga säkringar för vattenpumpen och inte ville den när jag bytte säkringarna, helt död.
Så mäta upp att pumpen ej hade blivit förstörd i linningen byta tryckhållaren, som var ett rent helvete att få loss utan att förstöra allt. Allting gott så långt efter el fixat, men då ska man bara tömma systemet och fylla på tankens ballong.
Det blev ej så lätt då ingen av kopplingarna ville hålla tätt, fick till allt utom en som självklart är den som går ifrån tank till husets system, en mässingskoppling är åt skogen.
Gårdagens lektion, man ska ej ta isär gammalt skit som har suttit ihop sedan minst 60 tal, du kan lina och hålla på bäst du vill det håller ej tätt för att allt är snett och vint bara för att du har dragit loss skiten med en rörtång eftersom det är plant och en skiftnyckel är mensinglös.
Då ingen vvs affär är öppen kl20 en Söndag började jakten på rördelar. Rota igen allt gammalt junk som är kvar sedan tidigare ägare men nä, börjar demontera gamla oljepannan i jakt på kopplingar och de satt som satan, får loss allt bygger ihop det allt är frid och fröjd tills anslutning för slang ska dit. Det visar sig vara gängpaj(diverse svordommar) tar en koppling i plast men det läcker ändå(ännu mer svordommar) så blir och åka och handla nytt.
Känns bra med lite pengar kvar på lön, vab, storkalas osv tjoho...
Just another day at the office!

No comments: