Monday, May 22, 2017

Fy fan...

Börja på Lördagen när gamla kåken skulle fotas för utläggning på Hemnet osv. Det skulle pittas osv och undan med skit när fotograf bara dök upp 2h för tidigt. Blev att fota ett rum ut med skit, in med skit ta nästa osv. Ute var ännu värre då alla jävla vinklar skulle fotas blev flytta runt allt skit runt varje hörn av kåken. Tillslut blev det bara slänga allt bakom garaget och där fotas ej.


Efter det skiten var man lagom slut, då skulle man ha upp Porschen som är som den just nu(förut inga växlar nu 3 men pissar bensin) på bilsläp. Upp var inga problem inte heller att köra den till nya men att få in skiten i garage/ lada, självklart låg höger broms på dvs rulla skit. Av gick på gravitationen men väl av(snett med) och få in skiten sluta med att jag och fru slet som djur för att få in den och när det var en halvmeter innan skiten var inne rann det över, tog 245an och "putta" in skiten. Klockan var väl närmare 22.
Sen skulle ju ett stycke Challenger upp för att den ej ville, var nåt helt annat. Upp var lagom men av.
Skulle man sedan bara backa upp i ladan och backa in skiten och bara rulla av. Sällan att det går som man tänkt, paneltrucken spann som en tok på jävla grässkit(i nerförsbacke). Så slå av paneltrucken av med Challenger genom att handvinscha genom dra i balk i lada, tack vare gravitationen fick man släppa på släpa och vinscha osv till skiten var av.
Självklart stod ett framhjul kvar på en av ramperna, koppla loss bilsläp och drog och slet innan jag fick rampen loss ifrån bilsläpet. Undan med bilsläp(som satt fast självklart) sedan in i Paneltrucken och bara gurka så man fick loss den och ur väg.
Nu skulle aset in i ladan med, 1740kg väger en del när man Biltema vinschar. Fick rulla fram den för att få den i bättre vinkel, och självklart i in vinschning går en kätting av och bil jävlen bara rullar, kuta ikapp den och tvärnita innan den åker genom staket och ut på grannens åker. Börja om och jävligt längre bort, och vinscha sätta tegelstenar så skiten ej kan rulla osv.
Bara det sista tog lätt 2h, väl inne kunde man puta skiten, och klockan var 22.00 på en Söndag, in äta lite duscha och dö. 2 dar med samma skit tar ut sin rätt...

No comments: