Saturday, November 12, 2011

Skit bil

Jag har endast köpt en ny bil i mitt liv och vilket jävla botten napp det var. Utan att ta 9 år av irritation, de första 15000mil gick den som en påse skit men det var inget fel sa Suzuki, efter garanti bad man de torka sig. Lämna den till en meck som sa efter 2 timmar den har ju för fan bara gått på 3 cylindrar för det saknas vippor, va i helvete och hej och hå men Suzuki hade inte gjort nåt fel. Sedan 2000 mil senare sticker toppen och kylare och termostat hus, party. Lämna den på verkastad ny topp allt i den ny kamrem och rulle, bromsar osv osv kosta mig 15000kr. Tar det slut där näää, kör 200 mil sen packar växellådan tankar som why me osv dunkar i skallen, fy fan vad jag hatar denna bil!!!


Råga på allt att urtrampslagret lät fan först, sedan försvann femman och sen backen och sist idag försvann fyran, another day at the office...

2 comments:

Alex said...

Tycker det är fantastiskt att en sådan skitbil kan förvandlas till en snygg silvrig sak. Eller att en hämtning i väntad röd liten Swift med hål i avgasröret blev till lyxig komfort i just den silvriga saken.

SG said...

Suprice