Thursday, August 2, 2007

Mopars at the strip!!!





Palla ej igår så jag slänger upp idag istället. Var hel dag på Orsa flygfält och Mopars at the strip(dragrace med i stort sätt normala klassiska Mopars). Var en trevlig dag men drogs ner av att det ej fanns någon mat, först maraton köer till allt(läs Alexandras blogg), och allt utom glass och korv tog slut, nästa år blir det kylväska och ta med allt. Sista 4 timmarna höll Felicia på dö av tristess, tur att det fanns fält brevid så hon kunde kuta omkring. Jag ville prova min 69 Charger på strippen men stoppades av att det ej fanns tillräckliga bälten(ska fixas till nästa år). Satan vad 70 Chargern längst ner gick vroom vromm. Sympati till Anders som fick stå och försöka få sin Roadrunner att gå bra(antagligen tändningsproblem) och inte kunde köra alls, gick bättre för andra herren i sin Challenger vann pris för snygg bil(nr 24) samt att bilen gick som satan, Gratulerar!!!

Till en helt annan sak, förut var det fuck fastighetsanställdas a-kassa för hela slanten, men skiter i dem för tillfället utan hata Telia och deras Bullshit!!!!! Två månder för att få telefon flyttad....

2 comments:

danielfrilans said...

Tja SG.

Sitter i Vaxholm och lyssnar till Smudgemen + Viby plattan du satte ihop i början 90-talet. Måste ge dig en eloge för denna kulturgärning.

Hur är livet? Vore kul ifall du skrev lite mera om A-kassan. ;)

Skall du på Gorilla B den 13 sept på debaser? Jag och Jonte satt och ljög i Kallhäll tidigare ikväll och hittade dessa plattor i hans förråd. Visste du att han springer en mil på ca 38 min? Helt sjukt snabbt. Ha det

SG said...

Tjena Doppis!
Hahaha kulturgärning vette katten. A-kassan känns uttömt, lär säkerligen dyka upp om man ska stämpla av någon anledning;)
Var lite frestad av GB får se(har för lite tid och pengar).
Som fan, Jonte har alltid varit målmedveten som fan när han vill.
Ha det!!