Sunday, May 7, 2023

En dag i en bil

Hade egentligen inte kollat efter en gubb moppe, då man alltid sitter och letar saker på Tradera. Både hittar och inte köper, men så skrollar man igenom fordon på kul, ser en gammal gubbis moppe, lägger bara ett bud mest för skoj(var ej uppe i stora pengar) för man tänkte sån kommer Gubbmaffian hugga på, men vinner den för strunt pengar, lätt chockad va fan är ju över 50mil dit, dvs en dag i bil. 

Säljare var snabb och trevlig, bestämdes upphämtning idag. Sen upp tidigt och sätta sig i bil och äta mil.
Innan Gränna kom man på att man kanske ska ta en bild på väg dvs Brahehus, körde nästan no stop tanka 2 gånger ändå 5.30h dit, nedre del av Småland. Maps var prick på nåt man aldrig hade hittat. Säljaren var en skön lirare, dvs samma skrot och korn. Hjälpte till och lasta med. 
Sen för man ej hitta hem ifrån han, så hemadress och maps, men Maps fick för sig saker och helt plötsligt var man på väg emot Västervik, dvs hel jävla fel när man ska till E4a. När det börjar stå nära till Vetlanda, tänkte man va fan, så av hitta själv och sen ta 32an till Mjölby, hade jag kommit via E4 hade jag tjänat en timme lätt. Om Maps skickar en dit prickfritt och sen får tuppjuck. 
Tog inte slut där heller. Körde till Norrköping för ta 56an hem, dock visste jag ej vägarbete i miltal, sen när man närma sig E20 får maps juck igen och försöker skicka en emot Södertälje, Jag körde på känsla och hitta E18 emot köping, Västerås osv, hade sen slagit av Maps redan innan E20.

No comments: