Wednesday, May 1, 2019

Hundgårteri...

När man fått av huset ifrån Caddyn så blev det roliga att förflytta helvetet till där det skulle. Självklart punka på pirra(another day in paradise) så upp med skiten på högkant och använda gammal sopkärra vi drar flis i för förflytta till uteplats.
Sen skulle ju "bara" själva hundgården byggas. Monkan kom ju på besök så det blev en lagom med få upp skiten utan att ha koll på underdel som skulle vara i våg innan man börjar, men jag skulle ju vara tyst. Sedan innan hade jag fåt åka och handla impregnerat som det skulle vara under och bultas i.
Monkan fota och hade förslag på allt medan jag och fru drog i franska träskruv för glatta livet, vilket sedan övergavs. När väl allt efter nästan allt var snett och hej och hå, gav jag upp och gick och åt innan det brann till. Damerna och äldsta sonen(för kraften) tvinga ihop hela skiten och bulta ihop.
Det blev ju ihop, försökte sen dra i franska och stuka till lite så gått det gick, blev som man tänkt nä men det står ju där nu. med nymålat hundhus, nu ska det väl bara göras det vi skulle gjort först, med att täcka alla glipor under, men det blir sen...

No comments: