Friday, April 27, 2018

Ett oväntat besök...

Strax för midnatt vakna man av ett j.... liv med sirener och motorvrål. Upp och kolla då hela sovrumet blinka blått, och man tänka va fan nu.


Stod 6 polisbilar med blå ljus utanför huset bakom en berså vi har. Poliser sprang omkring och släpa ut en snubbe ifrån bersån. Efter massa liv och tjoho och vakna barn som undra vad som händer medans hundpatrull höll på med sök av smitare.
Efter ca 0,5h, gick jag ut, och fick se en V70 i våran berså, genom stenpelare mm vi har runt tomt, konstatera snabbt what the f... och knäppte ett kort innan polisen ville att man skulle gå in för de fortfarande eftersökte.
När de avslutat och kört iväg fyllot som raceade in i våran tomt, var jag ut och prata med polis som var kvar om allt och vad som nu händer(våran tomt och vägen utanför såg ut som fan) och de meddela allt och sedan vid kl3 drog de ut bilen och försökte göra snyggt.
På morgon vid strax efter kl5 var man och kolla alla skadorna innan åka till jobbet. Just de två granitpelarna kommer vara lagom lätta att få tag på, jävla fyllo!!!
   
Ända som var tur trots the mayham var att det hände vid midnatt inte mitt på dagen när ungarna var ute och lekte. Vill bara avsluta med jävla rattfyllerist, skulle fan slagit aset på käften när han satt där

No comments: