Wednesday, July 11, 2012

Roskilde 2012 och musiken

Och så hade vi musiken, tyvärr brände de mycket av krutet på Bruce Springsteen och visst han vet hur man underhåller en arena i 3 timmar. En stor besvikelsen var ändå Björk, ska avsluta festivalen men vilket skit och hur människan såg ut, snacka om stämningadödare, många drog ifrån festivalen bara för hennes konsert.
Så då istället till det som var bra, First aid kit(trots de snott ens 1995 band namn) var jävligt bra, dock hade de satt dem i för litet tält så det var folk 100m utanför helt packade, de hade lätt fyllt Gröna eller Oranga till och med så det var helt enkelt en tabbe av festivalen. The Roots var ett jävligt bra live band, de skulle ha avslutat istället, fan vilket tempo de hade, och deras covers var asbra, skit bra konsert.
Sedan fanns det några helt ok band så som det ska vara på festival.
Men nu till den största besvikelsen av alla, The Cure 3 timmar som borde ha varit 45 minuter istället, de körde bara massa junk man aldrig hört, och när folk börja gå körde de någon gammal låt, de höll på så var 25-30e minut så alla bara stod där och genomled junket, så jävla utstuderat.


 Det var lustigt med dessa gångar ifrån campingen och in på scenområdet, var alltid mycket folk där.
Nä nu får det räcka med detta.... Jo det hade en rolig aja baja skylt på alla staket runt området.

No comments: