Tuesday, June 19, 2012

Skärpning regeringen och miljödepartement!

När man läst om att naturvårdsverket, miljödepartementet, riksdag, Eu ska göra det olagligt att renovera en veteranbil höll man på ramla ur stolen. Vad i h...haksfdfshf...jdfasgagkj osv osv, vad fan är detta, bara för att få bukt med illigal bilskrotning(hur vanligt på en skala) ska man döda av alla veteranfordonrenoverare.

Bara som en sak att regeringen ger naturvårdsverket denna uppgift, hur posetiva skulle de vara till ett att främja att en veteranbil renoveras på en skala, sedan att även transportstyrelsen och trafikverket varit inblandade gör en helt matt. För att förenkla, man blir kriminell om man demonterar en veteranbil för att återställa den i ursprungsskick. Så har du renoveringsobjekt som står utanför garaget så kan "de" helt godtyckligt besöka dig och och få bilen bortforslad och skrotad och dig dömd för olaglig skrotning. Att det renoveringsobjektet sedan är köpt för 300000kr och endast är tillverkad i liten serie hör inte dit, du är krimminell och den ska skrotas.
Hela historien till allt finns på http://www.mhrf.se/ ,motorhistoriskariksföbundet kämpar för att denna galenskap ej klubbas igenom i höst i rikstaden. Alla som anser detta galenskap bör stoppas, maila/ringa berörda parter. helen.lindqvist@naturvardsverket.se 010-6981000. kjell-ake.sjödin@transportstyrelen.se . Sofia Tingstorp på miljödepartementet 08-4052176, mail skickas via http://www.regeringen.se/ .

Snart är får man väl bli gerilla bil/mc renoverare, eller flytta till Usa på gott och ont...

No comments: