Wednesday, November 10, 2010

Blötsnö helvete

Var ju så kallat snöstorm igår(var inte så illa) var värre i Uppsala än hos oss. Idag har 20cm blivit riktig blötsnö då det är 0 gradigt ute.
Dagen börja med att Alexandra ej kom ut utan att fastna på vägen, detta innebar skotta som ett svin för att få undan och sedan putta som galning,väl loss var bara skotta som dåre ut till vägen för att sedan gasa ut.
Var helt död av denna tempo skottning supreme, men efter ha åter hämtat mig i 3 timmar var det "bara" att släpa fram snöslungan. Väl framme och igång konstaterades att 20-30cm blötsnö inte är så lätt även för en storsnöslunga.
Kämpa som ett djur med detta helvete i 2,5h och har nu ont i varenda muskel(ryggen aj) blodsmak i munnen och känner mig halvdöd.
Så en 15hk ny snöslunga räcker ej mumla man för sig själv när man släpa runt aset, gick och tänkte medans jag höll på "då får man väl köpa traktor med, jävla skit osv" ältades.

2 comments:

Alex said...

You're my hero!

Oskar said...

SG, klart man ska knäcka ryggen för att få ut sin lilla Duva på vägen! Ska du släpa hem någon från Staterna inom kort? Du kan väl maila mig?

// Oskar (du vet... Vi sågs på Barkarby i fjol, Doppis kompis, Viby, bla, bla...)

oskar.lindberg@ohlins.se

Mors!