Saturday, September 14, 2024

Uppsala marknad 2024

 Så upp tidigt en lördag, 4c ute dvs inte trevligt, men sol så lite frukost och åka. Var i Ekebyboda vid 8. 

Vid 10 börja solen göra att det blev bättre temperatur och vid 10:30 fick man lämna jackan i bilen, just parkering och hutlösa 100kr för parkera på åker, skäms Uppsala Marknad, Trava på och rota.

Sunday, September 8, 2024

Gå på konsert och ens son 240907

 Väl hemma ifrån Dak marknaden andas efter 50mil sen till Uppsala för kolla på Svante och hans bad Tivoli 14 på Katalin.  Var slags festival och en del band och bar med utskänkningstillstånd en ÖL med när man lyssna på band.

Så var det dags för sonen och lite tråkigt att de bara fick spela 3 låtar även om publik skrek om mer så det blev 4 låtar,  De börjar bli väldigt samspela, kör hårt Svante. 
Var en trevlig kväll, även om jag var lite väl sliten av varit igång sen kl07 och Dak. marknad.

DAK Marknad 240907

Så var det dags för höstmarknad Dak marknaden. Upp tidigt och försökte få med Loke utan framgång. Var kö in så fort man kom nära Lunget skidstadion där det är. Slussades till slut åt säkert skogen men ser på väg det en lucka på asfalt nära så vek av och vips bra parkering nära. När man gick emot marknadsplats var det mycket fina bilar och mc som var ute i solen, denna soliga dag. 

Väl inne på själva marknadsplatsen var det inte direkt kallt, vilket ännu mer när man trava rader av Delar. Man måste medje att man ej är van vid sån temperatur ute. 
Var särskilt ute efter förgasare till min NV5, var mycket Bing men inte den jag ska ha tyvärr.